Miss Lucy
Description
Miss Lucy je jedna ze sedmi přezdívek, které dali jihoafričtí rybáři druhu ryb vyskytující mu se pouze u břehů Jižní Afriky. Miss Lucy je pečlivě promyšlená směs, která vznikala více než 10 let a byla vytvořena jako óda na bohatství moře. Vinná réva byla speciálně vysazena a metodou pokus-omyl byla část odebrána a na jejich místo byly znovu vysazeny jiné. Před konečným uvedením Miss Lucy na trh následovalo čtyřleté období experimentování s ohledem na složky směsi a různé režimy sudování. Výsledkem je jedinečná směs plná citrusového aroma a minerální chuti
SLOŽENÍ
54% Sauvignon Blanc, 24% Semillon, 18% Pinot Gris, 4% Sauvignon Gris
VÝROBA
Sklizeno z vinic v Robertsonu v únoru 2023 v noci, šťáva podchlazena na - 3 C na tři týdny, 21 dní alkoholového kvašení
ANALÝZA
Alc%: 12.59%
pH: 3.27
TA: 7.44 g/L
RS: 1.7 g/L
Be the first who will post an article to this item!
Located in the heart of the mountainous Robertson Valley in the Western Cape of South Africa, Springfield Estate Winery is a family-owned wine farm owned by ninth-generation descendants of French Huguenots who came to South Africa from the Loire in 1688 with bundles of vines under their arms.
The farm has been in the family since 1898 and today the Bruwer family thrives on a combination of sometimes risky winemaking techniques, traditional methods and modern technology, as well as a sense of practicality and a dogged determination, which the family has carried with them from a lifetime on the land, to handcraft wine in keeping with their motto: Made on Honour.