Thunderchild Dry Red
Popis
V roce 1918, v důsledku velké chřipkové epidemie, byl pro osiřelé a nemajetné děti postaven komunitou Robertson sirotčinec Die Herberg. V roce 2003 byla na pozemku sirotčince stejnou komunitou vysázena pětihektarová vinice. Veškerý výsadbový materiál, příprava půdy a zavlažování byly darovány. Tuto směs vyrábějí sympatičtí vinaři zdarma a prodávají ji na pomoc dětem, které dnes již nejsou všechny sirotky, ale převážně z rozvrácených rodin. 100 % hroznů pro tuto směs se vypěstuje na pozemcích sirotčince a 100 % zisku je věnováno dětem. Uhrazeny jsou pouze skutečné auditované náklady, čas a úsilí nelze vynahradit.
VINICE
20let staré vinice, podloží skalnaté a křídové.
VÝROBA
Tato klasická směs byla vytvořena starobylou technikou kvašení nerozdrcených bobulí s původními kvasinkami z hroznů. Po ročním zrání ve francouzských sudech byla lahvována bez zjemnění a filtrace. Před uvedením na trh probíhalo dalších 12 měsíců zrání v lahvích.
ANALÝZA
Alc%: 13.63%
pH: 3.44
TA: 6.47 g/L
RS: 1.62 g/L
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinařství Springfield Estate se nachází v srdci hornatého údolí Robertson Valley v Západním Kapsku v Jihoafrické republice a je rodinnou vinařskou farmou, kterou vlastní potomci francouzských hugenotů v deváté generaci, kteří přišli do Jihoafrické republiky z Loiry v roce 1688 se svazky révy pod paží.
Farma patří rodině od roku 1898 a dnes se rodině Bruwerových daří díky kombinaci někdy riskantních vinařských technik, tradičních metod a moderních technologií, jakož i smyslu pro praktičnost a houževnatému odhodlání, které si rodina odnesla z celoživotního života na půdě, manuálně vyrábět víno v souladu s jejím mottem: Made on Honour.